"Copyright © 2007 - 2015 Abakus Norge AS.  "Copyright © 2007 - 2015 ValuSoft®, a division of THQ® .All rights reserved."

Om oss

Abakus Norge AS er et lite grunder-selskap som favner

bredt med samarbeidspartnere verden over.

Forretningside Vi skal sørge for å levere det forbrukerne vil ha, men på en måte som gjør livet enklere og mer gøy. Vi skal begeistre med våre produkter og tjenester. Våre ansatte Vi søker visjonære personer med bakgrunn fra alle grupper innen næringslivet og offentlig sektor. Vårt mål for våre ansatte i Abakus Norge er å finne det beste de har å by på ved å gi en stor grad av selvstendighet, trygghet, trivsel og fleksibilitet. Visjon Abakus Norge skal være en ledende kraft innen leveranser av produkter og tjenester some er innovative, elegante og nyttige.
Ledelsen Jørgen K H Bertheau, Styreformann og daglig leder
Jørgen etablerte og ledet selskapet Conax USA, Inc. i California, USA fra 2005 - 2007. Jørgen var styremedlem i Conax USA, Inc. som eies av Telenor. Før det hadde han en lang karriere i Conax AS der han startet som som første selger i 1997. Jørgen kom da fra et 10 år langt engasjement i Siemens AS, Forsvarssystemer. Der var han med å bygge Siemens Forsvarssystemer fra en liten avdeling på 3 personer til en avdeling på over 100 ansatte. Jørgen er utdannet i Forsvaret og på Trondheim Ingeniørhøyskole. Han har også bedriftslederskolen og er driftsøkonom. Han Jobbet som offiser i Forsvaret til 1986. I Kongsberg Offshore var han ansvarlig for idriftsettelsen av overvåkningssystemet på Gullfaks C platformen. De siste årene har han vært med å etablere Abel DRM Systems og har siden 2012 vært administrerende direktør i Nuclear Protection Products AS.
Abakus Norge AS Hovinbakken 26 1900 FETSUND Organisasjonsnr.: 962093914
Gjør-det-selv skjult vanningsanlegg - ren luksus!
Hjem Om oss Butikk Kontakt Informasjon Om oss